![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Právo ... Som tu, pretože mám PC jsem koupil za 75 libier od chlápka v Canterbury. PC bola v poriadku, aj keď trochu pomalé. A teraz, môj problém je, že prišiel s CD-ROM, ktorý pracoval dokonale. Tiež prišiel s DVD, ktoré funguje .... vôbec nie. Snažím pripojenie, prejdite na naběhnout a vracia sa Primárny Slave: ATAPI nezlučiteľné. Hľadali, že chybu, hovorí snad konektory, ktoré som skontrolovať, alebo BIOS nie je vykonané správne. Tak já jdu do BIOSu, meniť Primárne Slave na Auto nastavenia. Uložiť a odchod ... Teraz hovorí, že "Primárny Slave: HDD chyba." Potom sa snaží zaviesť a nerobí nič. Tak som späť do BIOSu, meniť Primárne Slave to Užívateľské nastavenia, restart a je to rovnaké. Teď jsem u konca môjho oprať. Nemám moc trpezlivosti doľava a som vážne frustrovaní, že nemůžu vyriešiť. Má niekto mať ani tušenie, ako triediť to pred počítač stáva zaťaženie kovov v koši? Čo sa týka ozvučenie trochu ... veliaci. I neznamená byť. Takže ospravedlnenie všetkým. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| maby vašej r nastaviť jumpery zle nastavený Rong sú všetky IDE disky?
| |||
| |||
| Mám to Zoradené ... to bolo tak jednoduché, je to blbost. DVD bol nastavený ako Master, Slave nie. Bolo to v rozpore s Hard Drive. Vďaka za pomoc, tak ako tak! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha veľmi obťažujúce, keď je odpoveď priamo pod nosom
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebných | teenee23 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 30. December 2008 13:34 |
| Ahoj všetkým, pomoc potrebná | robk89 | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 21. novembra 2007 10:53 |
| Pomoc potrebných | aeroken1 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 22. augusta 2007 06:42 |
| Pomoc potrebných | doomjeffs | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 12. august 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |