![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ригхт ... Ја сам овде јер сам ја купио за ПЦ £ 75 од тип ин Цантербуры. ПЦ је радило у реду, иако је мало спор. Сада, мој проблем је да је дошла са ЦД погон који је радио савршено. Такође је дошао са ДВД погона да ради .... нимало. ЈА пробати цоннецтинг то го то чизма сеттле и он враћа са Примары Славе: АТАПИ неспојиво. Претраживали за ту грешку, каже, можда прикључцима, које сам проверити, или БИОС није учињено исправно. Тако сам отићи у БИОС-у, алтер Примары Славе за Ауто поставку. Спасити и излаз ... сада каже "Примары Славе: ХДД еррор". Тада је покушао то чизма и не ради ништа. Тако сам се вратити у БИОС-у, алтер Примары Славе на Корисничке поставке, рестарт и то исто. Сада сам близу краја мој конопац. ЈА донт 'имати пуно стрпљења лево и озбиљно сам фрустриран да ја не могу решити овај. Се било ко имати било који идеја како да овај поредак пред мој рачунар постаје оптерећење метала у бин? Као за сондирање мало ... заповједајући. Не мислим да буде. Тако извињења свима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мабые Ваше јумперс р поставили криву Ронг поставили су они сви ИДЕ дискове?
| |||
| |||
| ЈА је добио Интернет ... сортирано то је тако једноставна да је глупо. ДВД погон био постављен као Учитеља, не Славе. То је био у конфликту са врстог диска. Хвала на помоћи аныуаыс! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хаха својим врло узнемирујући нашто одговор је десно под нос
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ потребна | теенее23 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 30 децембар 2008 13:34 |
| Хеј свима, потребна помоћ | робк89 | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 21 новембар 2007 10:53 |
| Помоћ потребна | аерокен1 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 22 аугуст 2007 06:42 |
| Помоћ потребна | доомјеффс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 12 аугуст 2007 04:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |