![]() |
|
| |||
| |||
| Right ... Ben buradayım, çünkü ben £ 75 için Canterbury bir adam satın bir PC var. Ancak biraz yavaş PC, güzel çalışıyor. Şimdi, benim problem o amele mükemmel bir CD sürücü ile birlikte olduğunu. Ayrıca bir DVD sürücü ile birlikte çalıştığını .... not at all. Ben, çizme yukarıya gidip geri İlköğretim Slave geliyor: ATAPI uyumsuz bağlamadan deneyin. Bu hata, arandı belki hangi kontrol konektörler, veya BIOS düzgün yapılmazsa olduğunu söylüyor. Ben BIOS'a, Otomatik ayar İlköğretim Slave değiştirmek gidin. Kaydet ve çık ... Şimdi "Primary Slave: HDD hata" diyor. Sonra boot etmeye çalışır ve hiçbir şey yok. Bu yüzden geri BIOS'a ayarı, Kullanıcı için yeniden İlköğretim Slave değiştirmeye gidin ve aynı yok. Şimdi benim köstek sonuna AM. Ben çok sabırlı sol yok ve ben ciddi ben bu çözemezsiniz hayal kırıklığına kulüpler. Does kimse nasıl bilgisayar önce bu tür dışarı herhangi bir fikrim yok bin metal bir yük haline gelir? Biraz sesi gelince ... komuta. Ben olmasının anlamı yoktur. Appologies herkes Peki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin jumper'ların R yanlış ayarlanmış rộng ayarlamak mabye tüm sürücüler IDE nedir?
| |||
| |||
| Ben sıralanmış var ... bu kadar basit bunu aptal's. DVD sürücü Master değil, Slavey olarak kurulmuştur. Bu Sabit Disk ile çakışan oldu. Yardım zaten için teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha çok rahatsız edici bir cevap hakkı Burnun altında