![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Право ... Я тут, тому що в мене є комп'ютер я купив за £ 75 с парнем в Кентербері. ПК працює добре, хоча і досить повільно. Тепер моя проблема він прийшов з компакт-дисків, які працювали прекрасно. Вона також прийшла з DVD дисків, яка працює .... Зовсім ні. Я намагаюся підключення, перейдіть на завантаження і вона повертається з Primary Slave: ATAPI несумісні. Пошук цієї помилки, каже, може бути, роз'ємів, які я перевірив, чи BIOS не буде зроблено належним чином. Так що я вдаватися в BIOS, змінити Primary Slave для автоматичної установки. Збереження і вихід ... Тепер він говорить: "Primary Slave: HDD ERROR". Потім вона намагається завантажитися і нічого не робить. Так що я повернутися в BIOS, змінити Primary Slave для користувача настройки, перезавантажте і вона робить те ж саме. Тепер я ближче до кінця мого фала. Я не дуже багато терпіння лівого і я серйозно розчаровані тим, що я не можу вирішити це. Хто-небудь є якісь знаю, як такого роду, перед моїм комп'ютером стає навантаження металу у відро для сміття?
Що стосується звучання трохи ... командира. Я не хочу бути. Так що всі вибачення. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mabye ваш набір перемичок R неправильного набору Rong вони все IDE-диски?
|
|||
|
|||
|
Я отримав її впорядковано ... це так просто нерозумно. Привод DVD був встановлений як Master, а не слов'янський. Це був конфлікт з жорсткого диска. Дякуємо за допомогу Anyways!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Haha своїй дуже дратує, коли відповідь є прямо під носом