![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Дискът ми изглежда да са в последната си крака и мисля, че би се причинява изгаряния лоши, когато се върна ми DVD години. Така че аз искам да опитам с помощта на 8GB флаш памет за съхраняване на дискови образи при изгаряния да видя дали да получа по-добри резултати. Има няколко Samsung, Kingston Sandisc и паметта щеки на Ebay в диапазона $ 20-30 и аз просто исках да отида някои съвети, на които задвижването на мотика. Мисля, че за моите цели чете / Райт скорости са от съществено значение, но рекламите са склонни да не се списък конкретни информация за скорост, което ме прави съмнителни на качеството на дискове. По някаква причина прегледи на флаш дискове са трудни за намиране, така всякакви съвети ще бъде много оценявам! Моля, включете информация за специфични устройства, такива като модел имена / номера и др Благодарности, cej |
|
| |||
| |||
| както и с всички флаш медии пишат скорости allways ще бъде бавно, но прочети скорости са ОК, но не е същото като външен флаш диск или дискета. тя probally dosent кажа скорости, защото те варират между различни компютри, също и голямо количество малки файлове ще отнеме повече време за прехвърляне от една голяма. дотогава, докато тя казва "USB 2.0", ще получите доста прилични скорост но арго очакваш да напишете 8GB на данни бързо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & конзолата Gaming | 1 | 22 Юли 2008 10:31 |
| Flash Drive пф Моля? | KanoakaVirus | Дискове & сменяемите носители | 9 | 22 април 2008 15:43 |
| Flash диск? | cheesewheels99 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 1-во Фев 2008 23:55 |
| 8GB флаш памет само за $ 30! | cheesepuff | Дискове & сменяемите носители | 3 | 26 Jan 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Дискове & сменяемите носители | 3 | 23rd Aug 2007 05:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |