по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Търсите правото флаш памет

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 февруари 2008, 10:21
Член Група

Default Търсите правото флаш памет

Здравейте всички,

Дискът ми изглежда да са в последната си крака и мисля, че би се причинява изгаряния лоши, когато се върна ми DVD години. Така че аз искам да опитам с помощта на 8GB флаш памет за съхраняване на дискови образи при изгаряния да видя дали да получа по-добри резултати. Има няколко Samsung, Kingston Sandisc и паметта щеки на Ebay в диапазона $ 20-30 и аз просто исках да отида някои съвети, на които задвижването на мотика. Мисля, че за моите цели чете / Райт скорости са от съществено значение, но рекламите са склонни да не се списък конкретни информация за скорост, което ме прави съмнителни на качеството на дискове. По някаква причина прегледи на флаш дискове са трудни за намиране, така всякакви съвети ще бъде много оценявам! Моля, включете информация за специфични устройства, такива като модел имена / номера и др

Благодарности,
cej
Old 4-ти Февруари 2008, 10:38
Номер на групата

Default Търсите правото флаш памет

както и с всички флаш медии пишат скорости allways ще бъде бавно, но прочети скорости са ОК, но не е същото като външен флаш диск или дискета. тя probally dosent кажа скорости, защото те варират между различни компютри, също и голямо количество малки файлове ще отнеме повече време за прехвърляне от една голяма.

дотогава, докато тя казва "USB 2.0", ще получите доста прилични скорост но арго очакваш да напишете 8GB на данни бързо.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC & конзолата Gaming 1 22 Юли 2008 10:31
Flash Drive пф Моля? KanoakaVirus Дискове & сменяемите носители 9 22 април 2008 15:43
Flash диск? cheesewheels99 Дискове & сменяемите носители 6 1-во Фев 2008 23:55
8GB флаш памет само за $ 30! cheesepuff Дискове & сменяемите носители 3 26 Jan 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Дискове & сменяемите носители 3 23rd Aug 2007 05:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc