menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Hledáte právo flash disk

Reply

Thread Nástroje
Old 4. února 2008, 10:21
Člen Skupina

Default Hledáte právo flash disk

Ahoj všem,

Můj disk se zdá být na kahánku, a myslím, že to může být příčinou špatné popáleniny, když jsem zálohu mého DVD. Tak jsem chtěl zkusit pomocí 8 GB flash disk pro ukládání obrazu disku při poleptání a zjistit, jestli mám lepší výsledky. Existuje spousta Samsung, Sandisc Kingston a paměťové karty na eBay v rozmezí $ 20-30 a chtěl jsem se dostat několik rad, na kterém disku vybrat. Myslím, že pro moje účely čtení / Wright rychlosti jsou v podstatě, ale reklamy tendenci nikoliv seznam konkrétních informací o rychlosti, což je mi podezřelé z kvality disků. Z nějakého důvodu recenze na flash disky je těžké najít, takže žádné rady bude hodně! Prosím obsahovat konkrétní informace o discích, jako je model jmen / čísel, apod.

Díky,
cej
Old 4.února 2008, 10:38
Dárce Skupina

Default Hledáte právo flash disk

stejně jako u všech flash média se budou zapisovat rychlostí allways pomalu ale číst rychlostí jsou ok, ale není to samé jako externí disk či flash disk. to probally dosent říci o rychlosti, protože se liší mezi různými počítači, také velké množství malých souborů bude trvat déle než jeden převod velkého.

tak dlouho, jak to říká 'usb 2,0' dostanete poměrně slušnou rychlost, ale nelze očekávat, že bude psát 8GB dat rychle.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC a herní konzole 1 22. červenec 2008 10:31
Flash Drive pomlaskávat prosím? KanoakaVirus Drives & Removable Media 9 22. duben 2008 15:43
Flash disk? cheesewheels99 Drives & Removable Media 6 1. února 2008 23:55
8GB flash disk-jen 30 dolarů! cheesepuff Drives & Removable Media 3 26. ledna 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Drives & Removable Media 3 23. srpna 2007 05:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.