![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Το σκληρό δίσκο φαίνεται να είναι η τελευταία για τα πόδια και πιστεύω ότι μπορεί να προκαλεί κάποια άσχημα εγκαύματα όταν πίσω μου το DVD. Γι 'αυτό θέλω να προσπαθήσω χρησιμοποιώντας μια 8GB Flash Drive για την αποθήκευση του δίσκου εικόνων κατά τη διάρκεια εγκαύματα για να δείτε αν έχω καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχουν ένα σωρό Samsung, και Sandisc Kingston memory sticks για ebay στο εύρος $ 20-30 και θα ήθελα απλώς να λάβω κάποιες συμβουλές για να διαλέξετε που οδηγείτε. Νομίζω ότι μου για σκοπούς ανάγνωσης / wright ταχύτητα είναι η ουσία του, αλλά οι διαφημίσεις που τείνουν να μην κατάλογο ειδικών πληροφορίες για ταχύτητες, γεγονός που με κάνει να υποψιαστεί την ποιότητα των δίσκων. Για κάποιο λόγο σχόλια των flash drives είναι δύσκολο να βρεθεί, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλόδεκτα! Παρακαλούμε να περιλαμβάνει ειδικές πληροφορίες για δίσκους, όπως το μοντέλο ονόματα / αριθμούς, κλπ. Ευχαριστώ, cej |
|
| |||
| |||
| καλά όπως και με όλα τα μέσα ενημέρωσης το φλας γράφουν allways ταχύτητες θα είναι αργή, αλλά διαβάστε τις ταχύτητες είναι ok αλλά δεν το ίδιο με έναν εξωτερικό δίσκο ή flash disk. probally dosent πω ότι η ταχύτητες επειδή διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών, επίσης, ένα μεγάλο μέρος των μικρών αρχείων θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο για τη μεταφορά από ένα μεγάλο. στο βαθμό που λέει "USB 2.0" θα έχετε μια αρκετά αξιοπρεπή ταχύτητα αλλά επίκλισης σας περιμένουμε για να γράψετε 8gb δεδομένων γρήγορα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & Console Gaming | 1 | 22 Ιουλ 2008 10:31 |
| Flash Drive Tut Παρακαλώ; | KanoakaVirus | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 9 | 22 Απρ 2008 15:43 |
| Flash Drive; | cheesewheels99 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 1 Φεβ 2008 23:55 |
| 8GB flash drive-μόνο $ 30!! | cheesepuff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 26 Ιαν 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23 Αυγ 2007 05:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |