manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Tražite pravo flash drive

Reply

Thread Tools
Old 4. veljača 2008, 10:21
Member Group

Default Tražite pravo flash drive

Bok svima,

My hard disk, kako se čini, na svojoj zadnje noge i mislim da bi moglo biti uzrok neke loše gori kad sam kopiju moje DVD-ove. Zato želim probati koristeći 8GB flash disk za pohranu diska slike opeklina tijekom vidjeti ako JA dobiti bolje rezultate. Postoji hrpa od Samsung, Kingston memorija Sandisc i batinama na ebay u rasponu 20-30 $, a ja baš htjela dobiti neki savjet o kojima uči voziti. Mislim da je za moje potrebe čitati / Wright brzinama su u sustini, ali se oglasi ne tendencijelno na popis specifičnih info o brzinama, što mi je sumnjive kvalitete u pogonima. Iz nekog razloga reviews of flash diskovi su teško naći, pa bilo koji savjet bi bilo mnogo poštovati! Molimo uključite određene informacije o pogonima, kao što je model imena / brojeva, itd.

Hvala,
cej
Old 4. veljače 2008, 10:38
Donatorska Grupa

Default Tražite pravo flash drive

i sa svim medijima u flash pisati brzine će uvijek biti spore ali pročitajte brzine su ok, ali ne i isti kao vanjski disk ili flash diska. to probally dosent reci brzinama jer su se razlikovati između različitih računala, i velike količine malih slika će potrebno više vremena za prijenos od jedne velike jedan.

kao čeznuti kao Internet kaže "USB 2.0 'ćete dobiti prilično pristojne brzine ali vam ne mogu očekivati da će napisati 8gb podataka brzo.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Xbox 360 - Bljesak Voziti geektrainer PC & konzole Igre 1 22. srpnja 2008 10:31
Pih Molimo Flash Drive? KanoakaVirus Drives & Izmjenjivi mediji 9 22. travanj 2008 15:43
Bljesak voziti? cheesewheels99 Drives & Izmjenjivi mediji 6 1. veljača 2008 23:55
8GB flash drive-samo 30 $! cheesepuff Drives & Izmjenjivi mediji 3 26 siječanj 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Drives & Izmjenjivi mediji 3 23. kolovoz 2007 05:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.