kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Looking for a jogot flash meghajtó

Reply

Téma eszközök
Old Február 4, 2008, 10:21
Csoport tagja

Hi all,

Saját merevlemezt úgy tűnik, hogy az utolsó lábakat, és azt hiszem, ez okoz némi rossz burns amikor vissza jön a DVD-t. Így akarom próbálkozzon egy 8GB flash drive tárolja a lemezen a képek alatt burns, hogy ha én leszek a jobb eredményeket. Van egy rakás Samsung, Sandisc és Kingston memóriakártyák az eBay a $ 20-30 körét, és én csak azt akartam, hogy néhány tanácsot, melyek miatt a gyorsuló. Azt hiszem, az én célokra read / Wright sebesség a lényeg, hanem a hirdetések általában nem konkrét információk listáját sebesség, ami nekem gyanús, hogy milyen minőségű a meghajtók. Valamilyen okból felülvizsgálataival flash meghajtó nehéz találni, így bármilyen tanácsot sokkal appreciated! Kérjük, külön info a meghajtók, mint például a modell nevét / számát, stb

Köszönöm,
cej
Old Február 4, 2008, 10:38
Donor Group

valamint az összes Flash Media az írási sebességet is allways lassú, de az olvasás sebesség OK, de nem ugyanaz, mint egy külső flash meghajtót vagy lemezt. probally adag azt mondják, a sebességet, mert eltérőek a különböző számítógépeken is rengeteg apró fájl lesz már át, mint egy nagy.

mindaddig, amíg azt mondja, "USB 2.0 'kap elég tisztességes sebességgel, de várható, hogy vidám írni 8GB adatok gyorsan.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.