![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם הכונן הקשיח שלי נראה חזרה על הרגליים שלו ואני חושב שזה עשוי להיות גרימת כוויות רעות כאשר אני לגבות את ה-DVD של. אז אני רוצה לנסות להשתמש 8GB של זיכרון פלאש כדי לאחסן את כונן הדיסק תמונות במהלך כוויות, כדי לראות אם אני מקבל תוצאות טובות יותר. יש חבורה של Samsung, Sandisc ו קינגסטון זיכרון מקלות על eBay ב 20-30 $ טווח ואני רק רציתי לקבל קצת עצות על כונן לבחור בו. אני חושב שלי למטרות קריאה / רייט במהירויות הן של מהות, אלא את המודעות נוטים שלא רשימת מידע ספציפי לגבי במהירויות, אשר גורם לי חשוד על האיכות של הכוננים. מסיבה כלשהי ביקורות של כונני הבזק קשה למצוא, לכן כל עצה תהיה הרבה appreciated! אנא כלול מידע ספציפי לגבי הכוננים, כגון מודל שמות / מספרים וכו ' תודה, cej |
|
| |||
| |||
| גם עם כל Flash Media הכתיבה במהירויות יהיה allways להיות איטי אבל לקרוא במהירויות בסדר אבל לא כמו פלאש חיצוני או כונן הדיסק. זה אומר את probally dosent במהירויות כי הם משתנים בין מחשבים שונים, גם כמות גדולה של קבצים קטנים ייקח זמן רב יותר מאשר להעביר אחד גדול אחד. כל עוד הוא אומר 'USB 2.0', אתה תקבל את מהירות מכובד למדי אבל אתה מצפה צביעות לכתוב 8gb של נתונים במהירות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & קונסולת משחקים | 1 | 22 יולי 2008 10:31 |
| Flash Drive נו בבקשה? | KanoakaVirus | כוננים & נשלפת | 9 | 22 אפריל 2008 15:43 |
| כונן פלאש? | cheesewheels99 | כוננים & נשלפת | 6 | ב -1 פברואר 2008 23:55 |
| 8GB כונן פלאש 30 $ בלבד! | cheesepuff | כוננים & נשלפת | 3 | 26 ינואר 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | כוננים & נשלפת | 3 | 23 אוגוסט 2007 05:26 |
| שרשרת כלים | |
| |