mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Ieškote teisę flash drive

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 4, 2008, 10:21
Narys

Default Ieškote teisę flash drive

Hi all,

Mano kietasis diskas atrodo ant savo paskutinės kojos ir manau, kad gali būti sukelti kai blogai dega, kai atsarginę kopiją mano DVD. Taigi aš noriu pabandyti naudoti 8GB flash drive laikyti disko vaizdus per nudegimai, ar galiu gauti geresnius rezultatus. Yra ir "Samsung" ir "Kingston" atminties Sandisc krūva lazdos dėl eBay $ 20-30 diapazone, ir aš norėjau, kad gauti patarimus, kurie pritraukia pasirinkti. Manau, kad mano reikmėms skaityti / Wright greitis yra esmė, bet skelbimų linkę ne tik tam tikrą informaciją apie greitį, kuris leidžia man įtartinas apie diskų kokybės. Dėl tam tikrų priežasčių apžvalgos Flash sunku rasti, todėl bet koks patarimas būtų Much appreciated! Prašome pateikti konkrečią informaciją apie diskai, tokie kaip pavyzdį vardai / numerių, ir tt

Ačiū,
cej
Old Vasaris 4, 2008, 10:38
Donorų grupės

Default Ieškote teisę flash drive

taip pat su visais Flash Media rašyti greitis bus allways būti lėta, bet skaityti greitis yra OK, bet ne kaip išorinį "flash" atmintinę ar diską pats. ji probally dosent pasakyti greičiu, nes jos skiriasi tarp skirtingų kompiuterių, taip pat daug mažų failų užtruks ilgiau nei perdavimo vienas didelis vienas.

tol, kol ji sako "USB 2.0" gausite gana padorų greitį, bet jus cant tikėtis rašyti 8GB duomenų greičiau.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC & konsolės Žaidimai 1 22 liepa 2008 10:31
Flash Drive Tut please? KanoakaVirus Drives & Removable Media 9 Balandis 22, 2008 15:43
Flash drive? cheesewheels99 Drives & Removable Media 6 1 vasaris 2008 23:55
8GB flash drive-only $ 30!! cheesepuff Drives & Removable Media 3 26 sausis 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Drives & Removable Media 3 Rugpjūtis 23, 2007 05:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.