![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Mój dysk twardy wydaje się być ostatnim w jego nogi i myślę, że może to być przyczyną oparzeń złe kiedy powrót moich DVD. Więc chcę spróbować za pomocą Flash Drive 8GB dysku do przechowywania zdjęć podczas oparzenia, aby sprawdzić, czy mogę uzyskać lepsze wyniki. Istnieje kilka Samsung Sandisc i karty pamięci Kingston w serwisie eBay w zakresie 20-30 $ i po prostu chcieli uzyskać poradę, w którym dążenie do odbioru. Myślę, że dla moich celów odczytu / wright prędkości są istoty, ale raczej nie reklamy do listy szczegółowych informacji na temat prędkości, co sprawia mi podejrzanych o jakości napędów. Z jakiegoś powodu opinii flash dyski są trudne do znalezienia, więc wszelkie porady byłyby much appreciated! Proszę podać konkretne informacje o dyskach, takich jak model nazwy / numery, itp. Dzięki, cej |
|
| |||
| |||
| oraz ze wszystkimi Flash Media zapisu prędkości będzie allways się powoli, ale do odczytu prędkości są ok, ale nie takie same jak zewnętrznego dysku flash lub dysku. to znaczy probally dosent prędkości, ponieważ różnią się one między różnymi komputerami, a także duże ilości małych plików będzie trwać dłużej niż jeden duży transfer jeden. tak długo, jak to mówi "USB 2.0" pojawi się dość godnej prędkości ale cant oczekiwać, aby napisać 8GB danych szybko. |
![]() |
|
| Zakładki |