![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Môj disk sa zdá byť na kahánku, a myslím, že to môže byť príčinou zlej popáleniny, keď som zálohu môjho DVD. Tak som chcel skúsiť pomocou 8 GB flash disk pre ukladanie obrazu disku pri poleptanie a zistiť, či mám lepšie výsledky. Existuje spousta Samsung, Sandisc Kingston a pamäťové karty na eBay v rozmedzí $ 20-30 a chcel som sa dostať niekoľko rád, na ktorom disku vybrať. Myslím, že pre moje účely čítania / Wright rýchlosti sú v podstate, ale reklamy tendenciu nie zoznam konkrétnych informácií o rýchlosti, čo je mi podozrivé z kvality diskov. Z nejakého dôvodu recenzia na flash disky je ťažké nájsť, takže žiadne rady bude veľa! Prosím obsahovať konkrétne informácie o diskoch, ako je model mien / čísel, apod Vďaka, cej |
|
| |||
| |||
| rovnako ako u všetkých flash médiá sa budú zapisovať rýchlosťou allways pomaly ale čítať rýchlosťou sú ok, ale nie je to isté ako externý disk alebo flash disk. to probally dosent povedať o rýchlosti, pretože sa líšia medzi rôznymi počítačmi, aj veľké množstvo malých súborov bude trvať dlhšie ako jeden presun veľkého. tak dlho, ako to hovorí 'usb 2,0' dostanete pomerne slušnú rýchlosť, ale nemožno očakávať, že bude písať 8GB dát rýchlo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC a herné konzoly | 1 | 22. júl 2008 10:31 |
| Flash Drive pomlaskávat prosím? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 9 | 22. apríl 2008 15:43 |
| Flash disk? | cheesewheels99 | Drives & Removable Media | 6 | 1. februára 2008 23:55 |
| 8GB flash disk-len 30 dolárov! | cheesepuff | Drives & Removable Media | 3 | 26. januára 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Removable Media | 3 | 23. augusta 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |