![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Мы хард диск, како се чини, на својој задње ноге и мислим да би могло бити узрок неке лоше гори кад сам копију моје ДВД-ове. Зато желим пробати помоћу 8ГБ фласх диск за складиштење диска слике опеклина током видети да ЈА добити боље резултате. Постоји хрпа од Самсунг, Кингстон меморија Сандисц и батинама на ебаы у распону 20-30 $, а ја баш хтела добити неки савет о којима учи возити. Мислим да је за моје потребе читати / Уригхт брзинама су у сустини, али се огласи не тенденцијелно на листу специфичних инфо о брзинама, што ми је сумњиве квалитета у погонима. Из неког разлога ревиеус оф фласх дискови су тешко наћи, па било који савет би било много поштовати! Молимо укључите одређене информације о погонима, као што је модел имена / бројева, итд Хвала, цеј |
|
| |||
| |||
| и са свим медијима у фласх писати брзине ће увек бити споре али прочитајте брзине су ок, али не и исти као спољни диск или фласх диска. то пробаллы досент реци брзинама јер су се разликовати између различитих рачунара, и велике количине малих слика ће потребно више времена за пренос од једне велике један. као један дуг као то каже "УСБ 2.0 'ћете добити прилично пристојне брзине али вам не могу очекивати да ће написати 8ГБ података брзо. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс 360 - Бљесак Возити | геектраинер | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 22. јула 2008 10:31 |
| Пих Молимо Фласх Дриве? | КаноакаВирус | Дривес & Измјењиви медији | 9 | 22 април 2008 15:43 |
| Бљесак возити? | цхеесеухеелс99 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 1 фебруар 2008 23:55 |
| 8ГБ фласх дриве-само 30 $! | цхеесепуфф | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 26 јануар 2008 00:20 |
| Фласх Дриве | нвинеыард | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 23 аугуст 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |