![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Benim sabit disk son bacaklar gibi görünüyor ve bunu ben geri kötü yanıklara neden olabilir benim DVD. Ben yanık sırasında disk görüntüleri depolamak için bir 8GB flash sürücü kullanarak eğer daha iyi sonuçlar almak için denemek istiyorum. İşte Samsung, Sandisc ve Kingston, bellek bir grup olan eBay üzerinde $ 20-30 aralığında stickler ve sadece üzerinde almak için sürücü bazı tavsiyeler almak istedim. Benim için okumak düşünüyorum / Wright hızı çok önemli, ancak reklamlar hızları hakkında beni tahrik kalitesinin şüpheli kılan özel bilgileri, listesine değil eğilimindedir. Flash sürücüler bir nedenle değerlendirme için bulmak için, herhangi bir tavsiye çok büyük mutluluk duyacağız zor! Lütfen modeli isimleri gibi sürücüler hakkında bilgi / numaraları vb dahil Teşekkürler, cej |
|
| |||
| |||
| de hızları Yazdığımız flaş medya ile allways ancak okuma hızı iyi olan ancak harici bir flash sürücü veya disk olarak aynı yavaş olacaktır. bu probally dosent bu hızı çünkü farklı bilgisayarlar arasında değişir, küçük dosyalar çok sayıda uzun büyük bir transfer alacağını söylüyorlar. sürece bu USB 2.0 'oldukça iyi bir hız olacaktır ama cant hızlı 8GB veri yazmak için bekliyoruz diyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |