менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Дивлячись на право флеш-накопичувач

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 10:21
Член групи

Default Дивлячись на право флеш-накопичувач

Привіт всім,

Мій жорсткий диск, як видається, на останньому подиху, і я думаю, це може бути причиною деяких поганих опіки, коли резервну копію DVD. Тому я хочу спробувати використовувати 8GB флеш-диск для зберігання образів дисків під час горить я отримати кращі результати. Є купа Samsung, Kingston і Sandisc Карти пам'яті на Ebay в діапазоні $ 20-30, і я просто хотів отримати кілька рад, на якому диски вибрати. Я думаю, для моїх цілей читання / Райт швидкості сутність, але оголошення, як правило, не перераховуються конкретні Інформація про швидкість, що робить мене підозріло ставиться до якості дисків. З різних причин огляди флеш-накопичувачів важко знайти, так що будь-який рада буде набагато оцінили! Будь ласка, увімкніть конкретної інформації про диски, такі, як модель, назв та номерів і т.д.

Спасибі,
CEJ
Old 4 лютого 2008, 10:38
Донор групи

Default Дивлячись на право флеш-накопичувач

а також з усіма Flash Media швидкістю запису завжди будуть повільно, але швидкість читання є ОК, але не таким же, як зовнішній жорсткий диск або флеш-диск. вона probally доцент сказати швидкістю, тому що вони різняться між різними комп'ютерами, а також великої кількості дрібних файлів займатиме більше часу, ніж передача одну велику.

поки вона каже "USB 2.0" ви отримаєте досить пристойну швидкість, але ви очікуєте нахиляє писати 8ГБ дані швидко.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.