![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз може да не изглежда да има достъп ми 320 GB SATA WD диск. Въпреки това, тя не се появи в Explorer като неформатиран диск също така и в управление на дискове. Ако се опитам да я го пита дали искам да форматирате диска (не съм явно).
Не е имало дялове в този диск. Drive C работи перфектно глоба. Какво да правя?!? Опитах TESTDISK, но не съм сигурен къде ще съм наред. Бях в състояние да видя всичките си файлове, след като "задълбочено търсене". Моля, помогнете. > > Mainboard: Intel D865GBF > Чипсет: Intel i865G > Процесор: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Физическа памет: 1024 MB (1 х-1024 DDR SDRAM) > Видео карта: NVIDIA GeForce FX 5200 > Твърд диск: ST380011A (80 GB) > Твърд диск: WDC (320 GB) > DVD-ROM устройство: JGR RGXAV0LYB SCSI CDROM устройство > Монитор Тип: Philips 107X4 PHILIPS - 17 инча > Мрежова карта: Broadcom Корп BCM4309 802.11a/b/g > Операционна система: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Версия 9.0c |
|
|
|||
|
|||
|
Обувка от някоя от Windows XP CD и отидете на ремонта опция, там опитайте FDISK команда тази команда ще ви насочват за останалата част от процеса.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Дали това е вътрешен или външен диск?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
FDISK ще просто преразпределям това, 100%, така ще загубиш всичко. Не е много съвети.