![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedaří se mi dostat do svého WD 320 GB SATA disk. To však objeví v průzkumníku jako neformátovaný disk také v Disk management. Pokud se snažím přístupu je, že se zeptá, zda chci naformátovat disk (I didn't samozřejmě). Nebyly zjištěny žádné oddíly v této jednotce. Drive C funguje naprosto v pohodě. Co mám dělat?? Snažil jsem se TESTDISK ale nejsem jistý, kde jsem se mýlil. Byl jsem schopen vidět všechny moje soubory po 'hlubší hledání'. Prosím pomozte. > > Základní: Intel D865GBF > Čipset: Intel i865G > Procesor: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Fyzická paměť: 1024 MB (1 x 1024 DDR-SDRAM) > Grafická karta: NVIDIA GeForce FX 5200 > Pevný disk: ST380011A (80 GB) > Hard Disk: WDC (320 GB) > DVD-ROM: JGR RGXAV0LYB SCSI zařízení cdrom > Monitor Typ: Philips PHILIPS 107X4 - 17 palců > Síťová karta: Broadcom BCM4309 802.11a/b/g Corp > Operační systém: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Boot z některého z disku CD systému Windows XP a přejděte na možnost opravy, tam zkusit příkaz FDISK tento příkaz vás pro zbytek procesu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to interní nebo externí disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FDISK bude jen prerozdelit, takže se 100% ztratit vše. Ne velkou radu.