![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μου φαίνεται να έχουν πρόσβαση σε 320 GB SATA WD οδήγησης. Ωστόσο, εμφανίζεται στο Explorer ως μια αδιαμόρφωτη οδηγούν επίσης στο δίσκο διαχείρισης. Εάν προσπαθήσω να έχουν πρόσβαση στο σύστημα ρωτά αν θέλω να μορφοποιήσετε το δίσκο (δεν προφανώς).
Δεν υπάρχουν τμήματα σε αυτό το δίσκο. Δίσκος Γ εργασίας είναι απολύτως εντάξει. Τι να κάνω;!; Προσπάθησα TESTDISK αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν έχω πάει καλά. Είχα την ευκαιρία να δείτε όλα τα αρχεία μου μετά από μια «βαθύτερη έρευνα». Παρακαλώ βοηθήστε. > > Κύρια: Intel D865GBF > Chipset: Intel i865G > Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Φυσική Μνήμη: 1024 MB (1 x 1024 DDR-SDRAM) > Video Card: NVIDIA GeForce FX 5200 > Hard Disk: ST380011A (80 GB) > Hard Disk: WDC (320 GB) > DVD-ROM: JGR RGXAV0LYB SCSI cdrom Device > Monitor Type: Philips PHILIPS 107X4 - 17 ίντσες > Network Card: Broadcom Corp BCM4309 802.11a/b/g > Operating System: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Version 9.0c |
|
|
|||
|
|||
|
Ξεκινήστε από οποιαδήποτε από το CD των Windows XP και πηγαίνετε στην επιλογή επισκευής, εκεί δοκιμάστε την εντολή FDISK εντολή αυτή θα σας καθοδηγήσει για το υπόλοιπο της διαδικασίας.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι αυτό ένα εσωτερικό ή εξωτερικό δίσκο;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
FDISK θα μόλις κατανομή, οπότε θα χάσει τα πάντα 100%. Δεν έχει μεγάλη συμβουλές.