![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem úgy tűnik, hogy érhetem el a WD 320 GB SATA meghajtót. Azonban ez nem szerepel Explorer mint formázatlan meghajtót is Lemezkezelés. Ha azt próbálja meg elérni azt, hogy tudni akarom formázni a meghajtót (nem nyilvánvalóan). Nem volt ezen a meghajtón partíciókat. AC működik tökéletesen jól van. Mit tegyek?? Próbáltam TESTDISK de nem vagyok biztos benne, ha én megyek rossz. Tudtam, hogy minden kép után a "mélyebb keresés. Kérem, segítsen. > > Alaplap: Intel D865GBF > Lapkakészlet: Intel i865G > Processzor: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Fizikai Memória: 1024 MB (1 x 1024 DDR-SDRAM) > Videó kártya: NVIDIA GeForce FX 5200 > Hard Disk: ST380011A (80 GB) > Hard Disk: WDC (320 GB) > DVD-ROM meghajtó: JGR RGXAV0LYB SCSI cdrom Device > Monitor típusa: Philips PHILIPS 107X4 - 17 hüvelyk > Hálózati kártya: Broadcom Corp. BCM4309 802.11a/b/g > Operációs rendszer: Microsoft Windows XP Professional 5/01/2600 Service Pack 3 > DirectX: Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Boot minden a Windows XP CD-t, és menjen a javítási lehetőséget, ott próbálja FDISK parancs Ez a parancs vezérli majd meg a többi a folyamatot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy belső vagy külső meghajtó?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FDISK csak újra, ezért a 100%-át elveszíti minden. Nem nagy tanács.