![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I can't seem prieigą prie mano 320 GB SATA WD diską. Tačiau ji nėra rodomi Explorer neformatuotų vairuoti pat Disk Management ". Jei bandau prie jo jis klausia, ar noriu suformatuoti diską (aš ne aišku). Nebuvo jokio šio disko skirsnius. Diskas C veikia puikiai puikiai. Ką daryti?!? Bandžiau testdisk but I'm not sure where I'm going wrong. Galėjau pamatyti visas mano failus po "gilesnė paieška". Please help. > > Mainboard: Intel D865GBF > Chipset: Intel i865G > Procesorius: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Physical Memory: 1024 MB (1 x 1024 DDR SDRAM) > Vaizdo plokštė: NVIDIA GeForce FX 5200 > Hard Disk: ST380011A (80 GB) > Hard Disk: WDC (320 GB) > DVD-ROM Drive: JGR RGXAV0LYB SCSI įrenginys cdrom > Monitor Type: Philips PHILIPS 107X4 - 17 colių > Tinklo adapteris: Broadcom Corp BCM4309 802.11a/b/g > Operacinė sistema: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Įkėlimo iš bet kurios Windows XP CD ir pereiti prie remonto variantą, ten bandyti komandą FDISK Ši komanda padės jums poilsio procesą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tai vidinio arba išorinio disko?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FDISK tiesiog pasidalinimą tai, kad bus 100% prarasti viską. Nėra didelis patarimų.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atsitiktinai Pamiršote Hard Drive | Running_on_empty | Drives & Removable Media | 8 | 16 spalis 2009 10:53 |
| "Excel 2007" konversija - prarasti duomenis | Brandon8504 | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 30, 2009 01:23 |
| Nauji 1TB duomenys Drive, visi nepaskirstyti | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 19, 2009 03:55 |
| Susigrąžinti prarastus duomenis | Opila | Windows "operacinės sistemos | 3 | 30 sausis 2008 23:45 |
| LOST DATA | penguin92 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 22 sausis 2008 12:02 |
| Temos įrankiai | |
| |