![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedarí sa mi dostať do svojho WD 320 GB SATA disk. To však objavia v prieskumníku ako neformátovaný disk aj v Disk management. Ak sa snažím prístupu je, že sa spýta, či chcem naformátovať disk (I didn't samozrejme). Neboli zistené žiadne oddiely v tejto jednotke. Drive C funguje úplne v pohode. Čo mám robiť?? Snažil som sa testdisk ale nejsem jistý, kde som sa mýlil. Bol som schopný vidieť všetky moje súbory po 'hlbšie hľadanie'. Prosím pomôžte. > > Základné: Intel D865GBF > Čipset: Intel i865G > Procesor: Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Fyzická pamäť: 1024 MB (1 x 1024 DDR-SDRAM) > Grafická karta: NVIDIA GeForce FX 5200 > Pevný disk: ST380011A (80 GB) > Hard Disk: WDC (320 GB) > DVD-ROM: JGR RGXAV0LYB SCSI zariadenia cdrom > Monitor Typ: Philips PHILIPS 107X4 - 17 palcov > Sieťová karta: Broadcom BCM4309 802.11a/b/g Corp > Operačný systém: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Boot z niektorého z disku CD systému Windows XP a prejdite na možnosť opravy, tam skúsiť príkaz FDISK tento príkaz vás pre zvyšok procesu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to interný alebo externý disk?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FDISK bude len prerozdelit, takže sa 100% stratiť všetko. Nie veľkú radu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Náhodne Lost Pevný disk | Running_on_empty | Drives & Removable Media | 8 | 16.října 2009 10:53 |
| Excel 2007 konverzie - stratu dát | Brandon8504 | Office & Aplikácie | 0 | 30. máj 2009 01:23 |
| Nové 1TB Data Drive, Všetky Nepriradené | 4D (Ford (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 2 | 19. apríla 2009 03:55 |
| Obnovenie stratených dát | Opila | Operačné systémy Windows | 3 | 30. januára 2008 23:45 |
| STRATY DÁT | penguin92 | Všeobecné Software Chat | 7 | 22. januára 2008 12:02 |
| Thread Tools | |
| |