![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје 'чинити се за приступ мој УД 320 ГБ САТА погона. Међутим, он не приказују у Експлорер као неформатирана возити и у Диск Манагемент. Ако ЈА пробати за приступ то га пита ако желим форматирате диск (очигледно нисам). Није било партиција на том диску. Дриве Ц ради савршено у реду. Шта да радим?!? ЈА суђен ТЕСТДИСК али нисам сигуран где идем криву. Сам био у могућности да виде све моје датотеке након 'дубљим тражи'. Плеасе хелп. > > Маинбоард: Интел Д865ГБФ > Цхипсет: Интел и865Г > Процесор: Интел Пентиум 4 @ 2400 МХз > Пхысицал Меморы: 1024 МБ (1 кс 1024 ДДР-СДРАМ) > Видео Цард: НВИДИА ГеФорце ФКС 5200 > Хард Диск: СТ380011А (80 ГБ) > Хард Диск: УДЦ (320 ГБ) > ДВД-РОМ диск јединицу: ЈГР РГКСАВ0ЛЫБ СЦСИ ЦДРОМ уређаја > Монитор Тыпе: Пхилипс Пхилипс 107Кс4 - 17 инцхес > Нетуорк Цард: Броадцом Цорп БЦМ4309 802.11а/б/г > Оперативни систем: Мицрософт Уиндоус КСП Профессионал 5/01/2600 Сервице Пацк 3 > ДирецтКс: Версион 9.0ц |
|
| |||
| |||
| Боот са било које Уиндоус КСП ЦД и иди на репаир опцију, тамо пробајте команду ФДИСК ову команду водиће вас за остатак процеса. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то интерни или екстерни диск?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ФДИСК ће само репартитион, па ће се 100% изгубити све. Није велик гуы.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Изгубили сте насумично Хард диск | Руннинг_он_емпты | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 16 Окт 2009 10:53 |
| Ексцел 2007 обраћење - изгубљени подаци | Брандон8504 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 30 мај 2009 01:23 |
| Неу Дата Дриве 1ТБ, Сва Неалоцирано | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 19 април 2009 03:55 |
| Опоравак изгубљене податке | Опила | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 30 јануар 2008 23:45 |
| ИЗГУБЉЕН ПОДАЦИ | пенгуин92 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 22 јануар 2008 12:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |