![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ніби як не можу отримати доступ до мого 320 GB SATA WD дисків. Тим не менше, воно відображається в провіднику як неформатованого диска також в Управління дисками. При спробі доступу до неї він запитує якщо я хочу відформатувати диск (я не очевидно). Були не пристрої для цього диску. Диск C працює прекрасно. Що мені робити?!? Я спробував TestDisk, але я не впевнений, де я буду неправильно. Я зміг побачити всі файли після "більш глибокі" Пошук ". Будь ласка, допоможіть. > > Материнська плата: Intel D865GBF > Чіпсет: Intel i865G > Процесор: Intel Pentium 4 @ 2400 МГц > Фізична пам'ять: 1024 Мб (1 х 1024 DDR-SDRAM) > Відеоадаптер: NVIDIA GeForce FX 5200 > Жорсткий диск: ST380011A (80 Гб) > Жорсткий диск: WDC (320 Гб) > DVD-Rom Drive: JGR RGXAV0LYB SCSI CdRom Device > Тип монітора: Philips Philips 107X4 - 17 дюйми > Мережева карта: Broadcom BCM4309 802.11a/b/g Corp > Операційна система: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 > DirectX: Версія 9.0c |
|
| |||
| |||
| Завантажити з будь-якого диска Windows XP і перейти до ремонту варіантом, спробуйте команду FDISK Ця команда допоможе Вам для відпочинку процесу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є це внутрішній або зовнішній жорсткий диск?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FDISK буде просто переділ, тому буде 100% втратити все. Не великий рада.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадкові Забули Hard Drive | Running_on_empty | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 16 жовтня 2009 10:53 |
| Excel 2007 конверсія - втрачені дані | Brandon8504 | Office Suites & Застосування | 0 | 30 травня 2009 01:23 |
| Нові 1TB диск з даними, всі незайнятого | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 19 квітня 2009 03:55 |
| Відновлення втрачених даних | Opila | Операційні системи Windows | 3 | 30 січня 2008 23:45 |
| ВТРАТУ ДАНИХ | penguin92 | General Software чат | 7 | 22 січня 2008 12:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |