![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм върви Windows XP Home Edition с 250gb хард диск ... но преди известно време направих дял на този твърд диск на +-68gb и от тогава съм загубил почти 100gb ... когато се опитам да го направите друго подразделение показва само около 70gb на място, за да направи дяла инча ... Къде е останалата част от моето място? |
|
| |||
| |||
| Нейната вероятно неразпределеното. Кликнете с десния бутон My Computer и отидете в Управление> Съхраняване> Управление на дискове Обикновено в началото на страницата един (Диск 0) е това, което искате (Ако му основната си Drive), но така или иначе тя ще бъде очевидно, когато търсите в това. В лентата ще се пуска хоризонтално и вертикално, е разделено, показващи дялове. Вашият стандарт е основният сегмент Един EISA конфигурация и Databurst, ако сте разделен отново ръчно сегмент, които също ще се появи. Всичко останало може да бъде това, което след това, аз може да бъде погрешно, но аз съм доста сигурен U / A пространство е маркирано "Un разпределени", така че ще помогнат;)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Той ми показва твърдия диск е само 128gb а само ще добави, до 128 не по-големи |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помогни ми Възвръщам Загубен твърд диск Космос! | Ostehapz | Общи Хардуер Чат | 3 | 24-ти септември, 2009 10:26 |
| HDD в Червената зона - Почистване пространство | pest79456 | Windows операционни системи | 6 | 22 май 2009 г. 21:40 |
| Space качват без причина? | don87 | Windows операционни системи | 11 | 26 Feb 2009 19:22 |
| Vitually загубил половината от HDD пространство | NeuroDrive | Дискове & сменяемите носители | 2 | 3 Feb 2009 15:49 |
| Пространство за 100% финализиране? | Rob8UrChips | Дискове & сменяемите носители | 4 | 30 януари 2008 год. 10:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |