menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Zapomenuté místo na HDD

Reply

Thread Nástroje
Old 25. Září 2008, 11:10
Nový člen skupiny

Default Zapomenuté místo na HDD

Já jsem se systémem Windows XP Home Edition s 250gigabajt pevný disk ... ale časem jsem se na tuto oblast hard disk 68 GB +-a od té doby jsem ztratil téměř 100 gigabajtů ... když chci provést jiné oblast je pouze asi 70 GB prostoru, aby se oblast palce ... Kde je zbytek mého prostoru?
Old 28. Září 2008, 13:04
Dárce Skupina

Jeho pravděpodobně nepřidělených.
Pravým tlačítkem na položku Tento počítač a přejděte k Spravovat> Skladování> Správa disků

Obvykle je top jedno (Disk 0) je to, co chcete (je-li jeho vaše primární jednotky), ale buď jak to bude zřejmé, když se na to podívat.

Na baru bude probíhat horizontálně a vertikálně rozdělené ukazující oddíly. Vaše norma je hlavním segmentu, což je EISA Konfigurace a Databurst, pokud si ji znovu ručně partitioned že segment bude také zobrazovat.

Cokoliv jiného by mohlo být to, co jste po něm mohu se mýlit, ale jsem si jistá, že U / A prostor je označen jako "Un-Pfiidűleno" tak, že budeme pomáhat;)

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29. Září 2008, 10:52
Nový člen skupiny

Ukazuje můj disk je pouze 128gigabajt a bude jen přidat až o 128 bez větších
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.