![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι Running Windows XP Home Edition με 250GB σκληρό δίσκο ... αλλά πριν από λίγο καιρό έκανα ένα διαμέρισμα σε αυτό το σκληρό δίσκο του +-68gb και από τότε έχω χάσει σχεδόν 100GB ... όταν προσπαθώ να κάνω ένα άλλο διαμέρισμα που μόνο δείχνει περίπου 70gb της χώρο για να κάνει το διαμέρισμα in. ... πού είναι το υπόλοιπο μου χώρο;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Η μάλλον αδιάθετους.
Δεξί κλικ My Computer και πηγαίνετε στην Διαχείριση> Αποθήκευση> Διαχείριση δίσκων Συνήθως η αρχή ενός (Disk 0) είναι αυτό που θέλετε (Εάν σας την κύρια μονάδα δίσκου), αλλά ούτε τον τρόπο αυτό θα είναι προφανής, όταν και αν το κοιτάξετε. Το μπαρ θα διαρκέσει διαιρείται οριζοντίως και καθέτως δείχνουν κατατμήσεις. Το πρότυπο είναι το κύριο τμήμα, ένα EISA Configuration, και ένα Databurst, αν κατατμηθούν ξανά το χέρι αυτό το τμήμα θα εμφανίζονται. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να είναι αυτό που είστε, σας μπορεί να είναι λάθος, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι U / Α χώρος χαρακτηρίζεται "Un-Καταλογισθέντα" έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε?)
|
|
|||
|
|||
|
Δείχνει μου είναι μόνο σκληρό δίσκο 128 GB και θα προσθέσω μόνο μέχρι τα 128 δεν μεγαλύτερες
|