manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Zaboravili ste prostora na HDD

Reply

Thread Tools
Old 25. Ruj 2008, 11:10
Novi član grupe

Default Zaboravili ste prostora na HDD

Ja sam sa sustavom Windows XP Home Edition sa 250GB hard disk ... ali malo prije sam napravio particije na tom tvrdom disku od +-68gb i od tada sam izgubio gotovo 100gb ... našto JA pokušati izvršiti drugu particiju ga samo pokazuje o 70gb prostora napraviti particiju in ... gdje je mjesto mog počinka?
Old 28. Ruj 2008, 13:04
Donatorska Grupa

Njegovi vjerojatno nedodijeljeni.
Desnom tipkom miša kliknite My Computer pa idi na Manage> Storage> Disk Management

Obično se na vrhu jedne (Disk 0) je ono što želite (Ako vaša primarna svojih pogon), ali ni tako će biti očita kada Vi na to gledate.

Bar će se izvoditi je podijeljen vodoravno i okomito prikazuje particije. Vaš standard je glavni segment, jedan EISA konfiguraciju, a Databurst, ako partitioned ga ponovno ručno segmenta koji će se također pojaviti.

Bilo što drugo što bi moglo biti da ste nakon što sam svibanj biti krivo, ali Im 'ljepušan siguran U / A prostor je označen kao "Un-dodijelila", tako da ćete pomoći;)
Old 29. Ruj 2008, 10:52
Novi član grupe

To pokazuje moj hard disk je samo 128gb te će samo dodati do 128 bez većih
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Help Me Obnova Izgubljen Hard Disk Drive Space! Ostehapz General Hardware Chat 3 24 rujan 2009 10:26
HDD u Crvenom Zone - Čišćenje prostora pest79456 Windows Operating Systems 6 22. svibanj 2009 21:40
Space uzimaju se bez razloga? don87 Windows Operating Systems 11 26. veljača 2009 19:22
Vitually izgubio pola HDD prostora NeuroDrive Drives & Izmjenjivi mediji 2 3. veljača 2009 15:49
Prostor za 100% Finalisation? Rob8UrChips Drives & Izmjenjivi mediji 4 30 siječanj 2008 10:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.