kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Elfelejtett hely HDD

Reply

Téma eszközök
Old 25. Sep 2008, 11:10
Új tag Csoport

Default Elfelejtett hely HDD

Én Windows XP Home Edition a 250GB merevlemezt ... de egy ideje csináltam egy partíciót, ez a merevlemezt a +-68gb, és azóta már majdnem elveszett 100GB ... amikor megpróbálom, hogy egy másik partícióra, hogy csak azt mutatja, kb 70gb hely legyen, hogy a partíció hüvelyk ... hol van a többi my space?
Old 28. Sep 2008, 13:04
Donor Group

Ennek valószínűleg nem osztott.
Kattintson jobb gombbal a Sajátgép és menj Kezelés> Tárolás> Lemezkezelés

Általában a felső egy (Lemez 0) van, amit csak akar (ha az elsődleges meghajtó), de akár így is lesz nyilvánvaló, ha nézi.

A bár fog vízszintesen és függőlegesen osztott mutató partíciókat. Ön szabvány fő szegmensében, az EISA Configuration, és Databurst Ha particionált újra kézzel a szegmensben is megjelenik.

Bármi mást is, amit követően, lehet, hogy tévedek, de én vagyok elég biztos U / A szóközt a "Un osztott", hogy segíteni fog;)

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29. Sep 2008, 10:52
Új tag Csoport

Azt mutatja meg, hogy én merevlemezt csak 128gb és csak akkor adja ki a 128 nem nagyobb
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.