mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Lost spatiu pe HDD

Reply

Thread Tools
Old 25 Sep 2008, 11:10
Noile state Group

Eu sunt executaţi Windows XP Home Edition cu un hard-disk 250GB ... dar un timp în urmă am făcut o partiţie de pe acest hard-disk de +-68gb şi de atunci i-au pierdut aproape 100GB ... când încerc să fac o altă partiţie este arată doar despre 70gb de spaţiu pentru a face partiţia inch ... unde este restul de spaţiu meu?
Old 28 Sep 2008, 13:04
Grupul de donator

Probabil sa nealocat.
Click dreapta pe My Computer şi mergeţi la Administrare> Storage> Disk Management

De obicei, un top (Disk 0) este ceea ce vrei (Dacă sa principală de Drive), dar nici modul în care vom fi evident, atunci când te uiţi la ea.

Barul va rula pe orizontală şi este împărţită pe verticală arată partiţii. Parerea standard este principalul segment, o EISA Configuration, şi o Databurst, dacă partitioned-o din nou manual acest segment de asemenea, va apărea.

Orice altceva ar putea fi ceea ce sunteţi după, s-ar putea să greşesc, dar eu sunt destul de sigur U / Un spaţiu este marcat cu "Un-alocate", astfel încât vom ajuta;)
Old 29 Sep 2008, 10:52
Noile state Group

Acesta arată meu disc este doar 128gb şi va adăuga până la 128, nu mai mare
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.