menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Zabudnuté miesto na HDD

Reply

Thread Tools
Old 25. September 2008, 11:10
Nový člen skupiny

Ja som so systémom Windows XP Home Edition s 250gigabajt pevný disk ... ale časom som sa na túto oblasť hard disk 68 GB +-a od tej doby som stratil takmer 100 gigabajtov ... keď chcem urobiť iné stredisko je iba asi 70 GB priestoru, aby sa oblasť palce ... Kde je zvyšok môjho priestoru?
Old 28. September 2008, 13:04
Darcu Skupina

Jeho pravdepodobne nepridelených.
Pravým tlačidlom na položku Tento počítač a prejdite k Spravovať> Skladovanie> Správa diskov

Zvyčajne je top jedno (Disk 0) je to, čo chcete (je-li jeho vaše primárnej jednotky), ale buď ako to bude zrejmé, keď sa na to pozrieť.

Na baru bude prebiehať horizontálne a vertikálne rozdelenej znázorňujúci oddiely. Vaša norma je hlavným segmente, čo je EISA Konfigurácia a Databurst, ak si ju znova ručne partitioned že segment bude tiež zobrazovať.

Čokoľvek iného by mohlo byť to, čo ste po ňom môžem sa mýliť, ale som si istá, že U / A priestor je označený ako "Un-Pfiidűleno" tak, že budeme pomáhať;)
Old 29. September 2008, 10:52
Nový člen skupiny

Ukazuje môj disk je len 128gigabajt a bude len pridať až o 128 bez väčších
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.