мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Заборавили сте простора на ХДД

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. сеп 2008, 11:10
Нови члан групе

Default Заборавили сте простора на ХДД

Ја сам са системом Уиндоус КСП Хоме Едитион са 250ГБ хард диск ... али мало пре сам направио партиције на том врстом диску од +-68гб и од тада сам изгубио готово 100гб ... нашто ЈА пробати извршити другу партицију га само показује о 70гб простора направити партицију ин ... где је место мог починка?
Old 28. сеп 2008, 13:04
Донаторска Група

Његови вероватно недодијељени.
Десним тастером миша кликните на Мы Цомпутер па иди на Манаге> Стораге> Диск Манагемент

Обично се на врху једне (Диск 0) је оно што желите (Ако ваша примарна својих погон), али ни тако ће бити очита када Ви на то гледате.

Бар ће се изводити је подељен водоравно и вертикално приказује партиције. Ваш стандард је главни сегмент, један ЕИСА конфигурацију, а Датабурст, ако партитионед га поново ручно сегмента који ће се такође појавити.

Било шта друго што би могло бити да сте након што сам мај бити криво, ипак Им 'згодан сигуран У / А простор је означен као "Ун-додијелила", тако да ћете помоћи;)
Old 29. сеп 2008, 10:52
Нови члан групе

То показује мој хард диск је само 128гб те ће само додати до 128 без већих
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хелп ме Заборавили Спасавање хард диск простора! Остехапз Генерал Хардуаре Цхат 3 24. Јул 2009 10:26
ХДД у Црвеном Зоне - Чишћење простора пест79456 Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 22 мај 2009 21:40
Спаце узимају се без разлога? дон87 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 26 фебруар 2009 19:22
Витуаллы изгубио пола ХДД простора НеуроДриве Дривес & Измјењиви медији 2 3 фебруар 2009 15:49
Простор за 100% Финалисатион? Роб8УрЦхипс Дривес & Измјењиви медији 4 30 јануар 2008 10:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц