менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Забули простору на жорсткому диску

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 вересня 2008, 11:10
Нові члени групи

Я під управлінням Windows XP Home Edition з 250-Гбайт жорсткий диск ... але якийсь час тому я зробив розділ на цьому жорсткому диску +-68gb і з тих пір я втратив майже 100gb ... коли я намагаюся зробити це ще один розділ показує тільки про 70GB космічних зробити розділ дюйма ... Де ж інші мої просторі?
Old 28 вересня 2008, 13:04
Донор групи

Її, мабуть, нерозподіленими.
Клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер, перейдіть на Управління> Зберігання> Керування дисками

Як правило, верхній (Диск 0) є те, що ви хочете (якщо ваш основній своїй Drive), але в будь-якому випадку це буде очевидно, коли дивишся на нього.

Бар буде працювати горизонтальному й вертикальному розкол Показані розділів. Ваш стандарту основного сегмента, EISA конфігурації та DataBurst, якщо розділити його знову вручну, цей сегмент також буде показувати вгору.

Що ще може бути те, що ви після цього, я можу помилятися, але я впевнений U / відзначений простору "Un-розподілені" так що допоможе;)
Old 29 вересня 2008, 10:52
Нові члени групи

Вона показує мій жорсткий диск 128GB тільки і тільки додати до 128 не більше
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.