![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я під управлінням Windows XP Home Edition з 250-Гбайт жорсткий диск ... але якийсь час тому я зробив розділ на цьому жорсткому диску +-68gb і з тих пір я втратив майже 100gb ... коли я намагаюся зробити це ще один розділ показує тільки про 70GB космічних зробити розділ дюйма ... Де ж інші мої просторі? |
|
| |||
| |||
| Її, мабуть, нерозподіленими. Клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер, перейдіть на Управління> Зберігання> Керування дисками Як правило, верхній (Диск 0) є те, що ви хочете (якщо ваш основній своїй Drive), але в будь-якому випадку це буде очевидно, коли дивишся на нього. Бар буде працювати горизонтальному й вертикальному розкол Показані розділів. Ваш стандарту основного сегмента, EISA конфігурації та DataBurst, якщо розділити його знову вручну, цей сегмент також буде показувати вгору. Що ще може бути те, що ви після цього, я можу помилятися, але я впевнений U / відзначений простору "Un-розподілені" так що допоможе;) |
|
| |||
| |||
| Вона показує мій жорсткий диск 128GB тільки і тільки додати до 128 не більше |