![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chodila jsem na práci dnes kopie programu na mé USB klíčenky a ono se to dobře, ale když jsem se vrátila do kanceláře, aby se moje kolegy zkopírovat na pc tam je zvyklý kopírovat přichází se chyby, ale můžu jít do složky i kopírovat a já si mohou prohlížet všechny soubory a složky, může někdo pomoci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že přístav přímo zkopírovali soubory kopírování pouze programy obsahu souboru zvyklý instalovat na jiných počítačích jaký program je?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| její program, nikoli jeho složku se soubory v |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že soubory ve složce jsou poškozené. Pokud byly nainstalovány v počítači pak musíte nainstalovat je na všech ostatních počítačích uvedení soubory tam. Mrdaveyk máte pravdu. Pokud si jen dát soubory na počítači, pak je isnt nainstalován. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| USB Stick nehody ... pomozte prosím? | damineoneill | Drives & Removable Media | 2 | 4. listopadu 2008 06:43 |
| Mám Bad RAM hůl ... ale jak mohu říci, který z těchto 4 to je? | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 12. června 2008 19:45 |
| Digitální TV USB Stick | dfr200764 | Obecné Hardware Chat | 4 | 12. únor 2008 15:02 |
| Vadné dřevo ram | dannyriches | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 15. prosince 2007 10:23 |
| Nová karta Memory Stick! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | 29 srpen 2007 15:49 |
| Thread Nástroje | |
| |