μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Mem stick σφάλμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μάρτη 2008, 03:55
Μέλος Ομάδα

Default Mem stick σφάλμα

Βγήκα για μια εργασία σήμερα να αντιγράψει ένα πρόγραμμα για usb stick και να μου το έκανε αυτό πρόστιμο, αλλά όταν επέστρεψα στο γραφείο για να αφήσει τους συναδέλφους μου να το αντιγράψετε στο PC εκεί το συνηθισμένο αντίγραφο αυτό έρχεται με ένα λάθος, αλλά μπορώ να πάω στο i φάκελο αντιγραφεί και μπορώ να δείτε όλα τα αρχεία και τους φακέλους, μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Old 28 Μάρτη 2008, 04:20
Ομάδα Δωρητών

Default Mem stick σφάλμα

Ακούγεται σαν έχετε ακολουθήσει αντιγράψει το δικαίωμα αρχεία

αντιγράφοντας μόνο τα προγράμματα του αρχείου περιεχόμενο συνηθίζει να το εγκαταστήσετε σε άλλους υπολογιστές

τι πρόγραμμα είναι αυτό;

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 28 Μάρτη 2008, 04:23
Μέλος Ομάδα

Default Mem stick σφάλμα

Δεν του ένα πρόγραμμα ένα φάκελο με τα αρχεία σε
Old 1 Απριλίου 2008, 12:51
Μέλος Ομάδα

Default Mem stick σφάλμα

Μοιάζει με τα αρχεία του φακέλου είναι κατεστραμμένα. Εφόσον έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή που τότε θα πρέπει να τα εγκαταστήσετε σε όλους τους άλλους υπολογιστές σας τη θέση για τα αρχεία εκεί. Mrdaveyk έχετε δίκιο. Αν βάλετε μόνο τα αρχεία στον υπολογιστή τότε αυτό isnt εγκατασταθεί.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
USB Stick ατύχημα ... βοήθεια παρακαλώ; damineoneill Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 4η Νοεμβρίου 2008 06:43
Έχω κολλήσει Bad RAM ... αλλά πώς μπορώ να πω ποιο από τα 4 είναι; cheesepuff Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 10 12 Ιουν 2008 19:45
Digital TV USB Stick dfr200764 Γενική Συζήτηση Hardware 4 12 Φεβ 2008 15:02
Λανθασμένη stick μνήμης RAM dannyriches Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 15 Δεκ. 2007 10:23
Νέο Memory Stick! kooga Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 29 Αυγ 2007 15:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.