![]() |
|
| |||
| |||
| Βγήκα για μια εργασία σήμερα να αντιγράψει ένα πρόγραμμα για usb stick και να μου το έκανε αυτό πρόστιμο, αλλά όταν επέστρεψα στο γραφείο για να αφήσει τους συναδέλφους μου να το αντιγράψετε στο PC εκεί το συνηθισμένο αντίγραφο αυτό έρχεται με ένα λάθος, αλλά μπορώ να πάω στο i φάκελο αντιγραφεί και μπορώ να δείτε όλα τα αρχεία και τους φακέλους, μπορεί κανείς να βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν έχετε ακολουθήσει αντιγράψει το δικαίωμα αρχεία αντιγράφοντας μόνο τα προγράμματα του αρχείου περιεχόμενο συνηθίζει να το εγκαταστήσετε σε άλλους υπολογιστές τι πρόγραμμα είναι αυτό;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Δεν του ένα πρόγραμμα ένα φάκελο με τα αρχεία σε |
|
| |||
| |||
| Μοιάζει με τα αρχεία του φακέλου είναι κατεστραμμένα. Εφόσον έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή που τότε θα πρέπει να τα εγκαταστήσετε σε όλους τους άλλους υπολογιστές σας τη θέση για τα αρχεία εκεί. Mrdaveyk έχετε δίκιο. Αν βάλετε μόνο τα αρχεία στον υπολογιστή τότε αυτό isnt εγκατασταθεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| USB Stick ατύχημα ... βοήθεια παρακαλώ; | damineoneill | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 4η Νοεμβρίου 2008 06:43 |
| Έχω κολλήσει Bad RAM ... αλλά πώς μπορώ να πω ποιο από τα 4 είναι; | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 12 Ιουν 2008 19:45 |
| Digital TV USB Stick | dfr200764 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 12 Φεβ 2008 15:02 |
| Λανθασμένη stick μνήμης RAM | dannyriches | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 15 Δεκ. 2007 10:23 |
| Νέο Memory Stick! | kooga | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 29 Αυγ 2007 15:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |