manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Mem stick grešku

Reply

Thread Tools
Old 28 ožujak 2008, 03:55
Member Group

Default Mem stick grešku

JA je otišao vanjska strana na posao danas za kopiranje programa na mom usb stick i to je to u redu, ali kad sam otišao natrag u ured kako bi neka moj kolega ga kopirati na tu pc Internet navika kopirati Internet dogoditi se gore sa greška, ali ja mogu ići u mapu i kopirao i ja mogu vidjeti sve datoteke i mape, može bilo tko pomoć?
Old 28 ožujak 2008, 04:20
Donatorska Grupa

Default Mem stick grešku

zvuči kao da luka kopirali datoteke pravo

kopiranje samo programe datoteku sadržaj navika ga instalirati na druga računala

plan što je to?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 28 ožujak 2008, 04:23
Member Group

Default Mem stick grešku

its not plan svoje mapu s datotekama u
Old 1. travnja 2008, 12:51
Member Group

Default Mem stick grešku

To izgleda kao datoteka u mapi su oštećene. Ako im je instaliran na tom računalu onda trebate instalirati ih na svim drugim računalima tvoj stavljajući kartoteka na temelju onde. Mrdaveyk ste u pravu. Ako vam samo staviti datoteke na računalu onda isn't instaliran.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
USB Stick accident ... pomoć ugoditi? damineoneill Drives & Izmjenjivi mediji 2 4. studeni 2008 06:43
Imam loše RAM stick ... ali kako mogu znati koje od 4 je to? cheesepuff CPU, Matične ploče i RAM 10 12. lipnja 2008 19:45
Digitalna TV USB Stick dfr200764 General Hardware Chat 4 12. veljača 2008 15:02
Stick neispravan RAM dannyriches CPU, Matične ploče i RAM 9 15. prosinac 2007 10:23
Novi Memory Stick! kooga Drives & Izmjenjivi mediji 4 29. kolovoz 2007 15:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.