![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA je otišao vanjska strana na posao danas za kopiranje programa na mom usb stick i to je to u redu, ali kad sam otišao natrag u ured kako bi neka moj kolega ga kopirati na tu pc Internet navika kopirati Internet dogoditi se gore sa greška, ali ja mogu ići u mapu i kopirao i ja mogu vidjeti sve datoteke i mape, može bilo tko pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao da luka kopirali datoteke pravo kopiranje samo programe datoteku sadržaj navika ga instalirati na druga računala plan što je to?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| its not plan svoje mapu s datotekama u |
|
| |||
| |||
| To izgleda kao datoteka u mapi su oštećene. Ako im je instaliran na tom računalu onda trebate instalirati ih na svim drugim računalima tvoj stavljajući kartoteka na temelju onde. Mrdaveyk ste u pravu. Ako vam samo staviti datoteke na računalu onda isn't instaliran. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| USB Stick accident ... pomoć ugoditi? | damineoneill | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 4. studeni 2008 06:43 |
| Imam loše RAM stick ... ali kako mogu znati koje od 4 je to? | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 12. lipnja 2008 19:45 |
| Digitalna TV USB Stick | dfr200764 | General Hardware Chat | 4 | 12. veljača 2008 15:02 |
| Stick neispravan RAM | dannyriches | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 15. prosinac 2007 10:23 |
| Novi Memory Stick! | kooga | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 29. kolovoz 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |