mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Mem Stick klaidą

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 28, 2008, 03:55
Narys

Default Mem Stick klaidą

I išėjo į darbą šiandien nukopijuoti programos į mano USB atmintinė, ir ji tai gerai, bet kai aš grįžau į biurą, tegul mano kolegos kopiją, ji ten pc jis įpratęs nukopijuokite jį atvyksta su klaida, bet aš galiu eiti į aplanką ir nukopijuoti, ir aš galiu peržiūrėti visus failus ir katalogus, Can anyone help?
Old Kovas 28, 2008, 04:20
Donorų grupės

Default Mem Stick klaidą

Skamba Jūs neturite teisės kopijuoti failus

kopijuoti tik programos rinkmenos turinio įpratęs ją įdiegti kitame kompiuteryje

kokia programa yra?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Kovas 28, 2008, 04:23
Narys

Default Mem Stick klaidą

jos ne savo programą su bylos aplanke
Old Balandis 1, 2008, 12:51
Narys

Default Mem Stick klaidą

Atrodo, kad į katalogą failai yra sugadinti. Jei jie buvo įrengti, kad kompiuteryje, tuomet jūs turite įdiegti juos į visus kitus kompiuterius savo išleidimą failų nėra. Mrdaveyk Jūs teisus. Jei tiesiog įdėti failus į kompiuterį, tada isnt įdiegta.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
USB Stick avarijos ... help please? damineoneill Drives & Removable Media 2 4 lapkritis 2008 06:43
Aš Bad atminties kortelę ... bet aš galiu pasakyti, kuri iš 4 tai yra? cheesepuff CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 10 Birželis 12, 2008 19:45
Skaitmeninė televizija USB Stick dfr200764 General Hardware Chat 4 12 vasaris 2008 15:02
Neteisingas Stick RAM dannyriches CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 15 gruodis 2007 10:23
Naujas "Memory Stick"! kooga Drives & Removable Media 4 Rugpjūtis 29, 2007 15:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.