![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I išėjo į darbą šiandien nukopijuoti programos į mano USB atmintinė, ir ji tai gerai, bet kai aš grįžau į biurą, tegul mano kolegos kopiją, ji ten pc jis įpratęs nukopijuokite jį atvyksta su klaida, bet aš galiu eiti į aplanką ir nukopijuoti, ir aš galiu peržiūrėti visus failus ir katalogus, Can anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skamba Jūs neturite teisės kopijuoti failus kopijuoti tik programos rinkmenos turinio įpratęs ją įdiegti kitame kompiuteryje kokia programa yra?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| jos ne savo programą su bylos aplanke |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad į katalogą failai yra sugadinti. Jei jie buvo įrengti, kad kompiuteryje, tuomet jūs turite įdiegti juos į visus kitus kompiuterius savo išleidimą failų nėra. Mrdaveyk Jūs teisus. Jei tiesiog įdėti failus į kompiuterį, tada isnt įdiegta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| USB Stick avarijos ... help please? | damineoneill | Drives & Removable Media | 2 | 4 lapkritis 2008 06:43 |
| Aš Bad atminties kortelę ... bet aš galiu pasakyti, kuri iš 4 tai yra? | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | Birželis 12, 2008 19:45 |
| Skaitmeninė televizija USB Stick | dfr200764 | General Hardware Chat | 4 | 12 vasaris 2008 15:02 |
| Neteisingas Stick RAM | dannyriches | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 15 gruodis 2007 10:23 |
| Naujas "Memory Stick"! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 15:49 |
| Temos įrankiai | |
| |