![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wyszedłem na pracę dziś skopiować program na moim USB i uczyniła to w porządku, ale kiedy wróciłem do biura do wynajęcia moich kolegów skopiuj go tam PC to przyzwyczajenie skopiować wyjdzie z błędu, ale nie mogę przejść do folderu i kopiowane i mogę wyświetlić wszystkie pliki i foldery, może ktoś pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wygląda na to, nie miałaś prawo skopiowane pliki kopiowanie tylko programy zawartości plików wont go zainstalować na innych komputerach jaki program jest?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| jej nie program jego folder z plikami w |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to pliki w folderze są uszkodzone. Jeżeli zostały zainstalowane na danym komputerze musisz je zainstalować na wszystkich komputerach innych swoje oddanie plików na nie. Mrdaveyk masz rację. Jeśli wystarczy umieścić pliki na komputerze, a następnie it isnt zainstalowane. |