![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chodila som na prácu dnes kópie programu na mojej USB kľúčenky a ono sa to dobre, ale keď som sa vrátila do kancelárie, aby sa moje kolegami skopírovať na pc tam je zvyknutý kopírovať prichádza sa chyby, ale môžem ísť do zložky i kopírovať a já si môžu prezerať všetky súbory a priečinky, môže niekto pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to, že prístav priamo skopírovali súbory kopírovanie iba programy obsah súboru zvyknutý inštalovať na iných počítačoch aký program je?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| jej program, nie jeho zložku so súbormi v |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že súbory v priečinku sú poškodené. Ak boli nainštalované v počítači potom musíte nainštalovať je na všetkých ostatných počítačoch uvedenie súbory tam. Mrdaveyk máte pravdu. Ak si len dať súbory na počítači, potom je isnt nainštalovaný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| USB Stick nehoda ... help please? | damineoneill | Drives & Removable Media | 2 | 4. novembra 2008 06:43 |
| Mám Bad RAM palicu ... ale ako môžem povedať, ktorý z týchto 4 to je? | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 12. júna 2008 19:45 |
| Digitálny TV USB Stick | dfr200764 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 12. február 2008 15:02 |
| Chybné drevo ram | dannyriches | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 15. decembra 2007 10:23 |
| Nová karta Memory Stick! | köögi | Drives & Removable Media | 4 | 29 august 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |