![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Изашао сам на посао данас примерак програма на мој УСБ стицк и да то није у реду, али кад сам отишао назад у канцеларију да пусти своје колеге га ископирате тамо на ком је навика примерак долази са грешкама али могу да иду у фолдеру копирати и ја могу да бисте видели све датотеке и фолдере, Цан аныоне хелп? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучи као да сте копирали лука право датотеке копирање само датотека програма садржај обичај да га инсталирате на другим рачунарима Програм шта је то?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| својим програмом не своју фасциклу са датотекама у |
|
| |||
| |||
| Изгледа да је датотека у фолдеру су оштећени. Ако су инсталирани на том рачунару онда морате да их инсталирате на свим другим рачунарима ваше стављање датотеке на тамо. Мрдавеык сте у праву. Ако само стави датотеке на рачунару онда иснт инсталиран. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ-Стицк ™ несреће ... помогнете, молим Вас? | даминеонеилл | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 4 новембар 2008 06:43 |
| Имам лоше РАМ стицк ... али како да знам које од 4 је то? | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 12. јуна 2008 19:45 |
| Дигитална ТВ УСБ Стицк | дфр200764 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 12 фебруар 2008 15:02 |
| Стицк неисправан РАМ | даннырицхес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 15 децембар 2007 10:23 |
| Нови Меморы Стицк! | коога | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 29 аугуст 2007 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |