![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вийшов на роботу сьогодні, щоб скопіювати програму на мій USB Stick і він зробив це нормально, але коли я повернувся в кабінет, щоб мої колеги скопіювати його на ПК воно існує звичай скопіювати його приходить з помилкою, але я можу піти в папці я скопіював і я можу переглядати всі файли та папки, може хто-небудь допомагати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже Вас немає скопійовані потрібні файли Копіювання тільки програми вміст файлу звичай встановити його на інші комп'ютери якою програмою це?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Чи не свою програму своєї папки з файлами в |
|
| |||
| |||
| Схоже, що файли в папці пошкоджені. Якщо б вони були встановлені на цьому комп'ютері, то ви повинні встановити їх на всіх інших комп'ютерах покласти файли там. Mrdaveyk ви маєте рацію. Якщо ви просто помістити ці файли на комп'ютері, то хіба встановлені. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| USB Stick випадково ... допомогти, будь ласка? | damineoneill | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 4 листопада 2008 06:43 |
| Я маю поганий Stick пам'яті ... Але як я можу сказати, який з 4 це таке? | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 12 червня 2008 19:45 |
| Digital TV USB Stick | dfr200764 | Генеральний обладнання чат | 4 | 12 лютого 2008 15:02 |
| Несправність Stick ОЗУ | dannyriches | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 15 грудня 2007 10:23 |
| Нові Memory Stick! | kooga | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 29 серпня 2007 15:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |