![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλώς έχεις κάρτα μνήμης 2GB και i dont ξέρτε ήταν να θέσει την παλιά που ήταν κατά τη γνώμη μου ήταν psp μπορώ να θέσω αυτό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έκανε κάρτα δεν έρχονται με μια υπόθεση;
| |||
| |||
| δεν ήταν εκείνη aready στο psp μου και το άλλο μόλις τέθηκε σε σαν πλαστικό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι απλώς θέλουν να αποθηκεύσει κάπου; Αν ναι, γιατί να μην το θέσω απλά, στη θέση για το PSP; Το φλας δεν είναι τόσο εύκολα να υποστεί βλάβη.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν. Εκτός χρήσης. Θέμα.
| |||
| |||
| ok θα κάνω ότι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| HDMI 1080p Media Player (Memory Card / USB Flash Drive / Portable USB HD) | Maxxbay | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 29 Απρ 2009 09:05 |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κάρτα μνήμης ερώτηση; | τεχνητά γλυκό | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:22 |
| Κάρτα μνήμης | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 6 Φεβ 2008 05:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |