![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len som dostal 2GB pamäťovú kartu a i dont vedieť, aby boli staré, ktoré boli v mojej psp bolo možné i dal?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to ani karta príde s prípad?
| |||
| |||
| ne jednej aready v mojej psp a druhý práve prišiel rád plastová |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste si chcú len uložiť niekam? Ak áno, prečo nie len ju v krabici na psp? Je to blesk, takže je nemožno ľahko poškodená.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie. Preč. Tému.
| |||
| |||
| ok budem robiť, že |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a pamäte pre predaj / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| HDMI 1080p Media Player (Memory Card / USB Flash disk / USB Prenosný HD) | Maxxbay | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 29. apríla 2009 09:05 |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Digitálne kamery pamäťová karta otázku? | umelo sladký | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:22 |
| Pamäťová karta | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 10 | 6. február 2008 05:01 |
| Thread Tools | |
| |