![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја праведан је добио 2ГБ меморијску картицу и ја донт знати да су стари да се у мом псп били могу ли га?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| није ни картице долазе са случај?
| |||
| |||
| но један је ареады у мом псп а други тек дошла у попут пластике |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли желе само да је негде? Ако је тако, зашто не само ставите га у кутију за псп? Ово је фласх па то није лако оштећена.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не. Изван. Топиц.
| |||
| |||
| ок ја ћу то учинити |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| П4 ЦПУ, Вид картице, ТВ картице и меморије туннер за продају / трговина | тардстер | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 9. Јул 2009 12:33 |
| ХДМИ 1080п Медиа Плаыер (Меморы Цард / УСБ Фласх Дриве / УСБ преносни ХД) | Максксбаы | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 29 април 2009 09:05 |
| Обавијештени Меморы не одговара Износ Инсталлед Меморы | уеедан_асх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2009 17:18 |
| Меморијске картице дигиталног фотоапарата питање? | вештачки слатко | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 21 новембар 2008 07:22 |
| Меморијска картица | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 6 фебруар 2008 05:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |