![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз наскоро си купи нова 1GB USB стик от ebuyer на cheapo стойност един. И двете компютри работещи под Vista и полувисше компютри Run XP Лоста работи добре в останалите Vista PC и полувисше компютри с това просто да инсталирате USB MASS СКЛАДИРАНЕ т.н., но след това Терес моя компютър ... стария си USB стик, използвани за работа в това нещо, но новата doesn't? Айв опитвали различни USB слотове. Im използвате A8v mobo и брат ми е с помощта на a8v лукс. Аз всеки поставете нещо в него идва с открити нов хардуер (търсене авто) (попитам-късно) (DONT ме питат отново) тя търси в компютъра за водачите, а след това Windows Update и в крайна сметка тя просто не успее ... Не съвсем сигурни какво, по дяволите, е причината: ( ------------------------- Това устройство не е конфигуриран правилно. (Код 1) Не е избран за водач на устройството информацията, или елемент. За да преинсталирате драйверите за това устройство, натиснете Преинсталирайте шофьор. -------------------------- Някой знае ли причина или фиксират или информация? : D благодаря ... Мразя случайни проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както е казано там му не е конфигуриран правилно т.е. не е инсталиран правилно сте опитвали преинсталирането то? Ако не може опитайте Google търсене за шофьори и да видим, ако това прави трик?
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| |||
| |||
| включен фотоапарат в USB-рано и той didn't работа, не е същото USB Memory Stick глупости. Включен в моите братя PC почти идентични и тя работи веднага. Im се познае, че дънната платка е провалил, тъй като на обичайните |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз сте имали подобни проблеми в миналото.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Извънработно Memory Stick? | Sayjod | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23-ти октомври 2009 г 09:45 |
| Memory Stick не работи | djkcp | Дискове & сменяемите носители | 8 | 19 Feb 2009 15:02 |
| Memory Stick блок??? | mctw | Дискове & сменяемите носители | 1 | 18-ти септември 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Дискове & сменяемите носители | 4 | 19 май 2008 г. 02:03 |
| Нови Memory Stick! | kooga | Дискове & сменяемите носители | 4 | 29 Авг 2007 15:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |