![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω αγοράσει πρόσφατα ένα νέο 1GB USB stick από ebuyer την cheapo μια αξία. Και οι δύο υπολογιστές εκτελούν vista και το pc Ακαδημίας τρέχει XP Το ραβδί το πρόστιμο εργασιών στο άλλο pc vista και υπολογιστές κολέγιο με αυτήν ακριβώς την εγκατάσταση Αποθήκευσης USB κλπ αλλά theres τότε pc μου ... παλιά μου usb stick που χρησιμοποιείται για να εργαστούν σε αυτό το πράγμα, αλλά το νέο doesn't; Ive προσπάθησε διάφορες υποδοχές USB. Im χρησιμοποιώντας ένα mobo A8V και ο αδελφός μου είναι με τη χρήση A8V Deluxe. Everytime i plug το πράγμα σε αυτό έρχεται με βρέθηκε νέο υλικό (αυτόματη αναζήτηση) (ρωτήσω αργότερα) (dont ask me again) αυτό ψάχνω το PC για τους οδηγούς, τότε το Windows Update και στο τέλος αποτυγχάνει ακριβώς ... δεν είναι βέβαιος τι στο διάολο είναι ο λόγος: ( ------------------------- Αυτή η συσκευή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. (Κωδικός 1) Δεν υπάρχει πρόγραμμα οδήγησης που έχουν επιλεγεί για το σύνολο πληροφοριών συσκευή ή στοιχείο. Για να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί Reinstall Driver. -------------------------- κάποιος γνωρίζω τον λόγο ή να διορθώσουν ή οποιαδήποτε πληροφορία; : D ευχαριστώ ... Μισώ τυχαία προβλήματα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως λέει εκεί δεν έχει ρυθμιστεί του με ικανοποιητικό τρόπο, δηλαδή της δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά έχετε δοκιμάσει επανεγκατάσταση αυτό; Εάν δεν προσπαθήσουμε ίσως μια αναζήτηση στο Google για τους οδηγούς και να δούμε αν αυτό κάνει το κόλπο;
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| συνδεθεί σε μια κάμερα USB νωρίτερα και αυτό didnt δουλειά, έκανε το ίδιο USB stick μνήμης χάλια. Συνδεθεί το σε αδέρφια μου pc σχεδόν πανομοιότυπα και λειτούργησε αμέσως. Im υποθέσουν ότι η μητρική πλακέτα είναι μαντάρα, σύμφωνα με το συνήθη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν.