![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja nedavno kupio novi 1GB USB stick od ebuyer jeftin vrijednost jedan. Oba računala su trčanje vidik i fakulteti pc 'trčanje XP Stick radi dobro u drugim Vidik PC i fakulteti računalima s Internet pravedan instalacija USB Mass Storage i sl., ali onda theres moj pc ... moj stari usb stick koristi za rad u tom stvar, ali novi doesnt? ive pokušao drugi USB utora. Im koristeći A8V mobo i moj brat se koristi A8V deluxe. Sve ja utikač stvar u Internet dogoditi se gore sa Found New Hardware (auto search) (pitati kasnije) (ne pitajte me opet) ona traži pc za vozače, a zatim Windows Update, a na kraju to baš ne uspijeva ... nije sasvim siguran što je, dovraga, razlog: ( ------------------------- Ovaj uređaj nije pravilno konfiguriran. (Šifra 1) Nema vozač odabrana za skup uređaja informacije ili element. Da biste ponovo instalirali upravljačke programe za taj uređaj, kliknite Ponovna Driver. -------------------------- bilo tko znati razlog ili popraviti ili bilo koje informacije? : D hvala ... ja mrziti problema slučajni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što se kaže da je ne konfigurira ispravno tj. njegov nije ispravno instaliran imati pokušao to reinstalirati? Ako ne možda pokušati Google Search za vozače i vidjeti ako to radi trik?
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| priključen na usb kamera ranije i Internet nije funkcionirati, da li je isti usb memory stick sranje. Je priključen na PC-moja braća gotovo identičan i to je radio odmah. Im 'nagađanje da je matična ploča je pijan gore, kao i obično po |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam imala sličnih problema u prošlosti.