![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia, én nemrég vásárolt egy új 1 GB-os USB-stick-tól ebuyer Cheapo az egyest. Mind a két gépen futnak Vista és a főiskola számítógép fut XP
A bot működik a többi kilátás pc és főiskolai számítógépek vele csak beiktatás USB Mass Storage, stb, de aztán ott az én-m pc ... a régi usb stick dolgozott ebben a dologban, de az új doesnt? ive próbált különböző usb-helyekkel. Im használ A8V mobo és a bátyám használ A8V Deluxe. Everytime I dugó a dolog jön fel az új hardvert talált (search auto) (kérdezze később) (dont kérdezzen) keresi a pc a vezetők, majd a Windows Update és a végén csak nem ... Nem egészen biztos abban, mi a fene az oka: ( ------------------------- Ez az eszköz nincs megfelelően konfigurálva. (1. kód) Nincs meghajtó kiválasztani a készülék meghatározott információkat, vagy elem. Címzett telepítse újra az illesztőprogramokat, kattintson az Illesztőprogram újratelepítése. -------------------------- akárki tud egy ok, vagy fix, vagy bármilyen információt? : D thanks ... utálom random probléma |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahogy azt mondja, hogy nem állítod be megfelelően, azaz a nem megfelelően telepítve Próbáltad újratelepíteni ez? Ha nem lehet kipróbálni egy Google-keresés a járművezetők, és nézd meg, hogy működik a trükk?
|
|
|||
|
|||
|
csatlakoztatva egy USB kamerát, és korábban didnt dolgozik, ugyanezt tette USB Memory Stick szar. Csatlakoztatva, hogy az én testvéreim pc majdnem azonos, és ez munkás azonnal.
Im találgatás, hogy az alaplap is elrontottam, mint egy szokásos |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nekem is voltak hasonló problémák a múltban.