![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, אני לאחרונה קניתי חדשה 1GB USB ebuyer את המקל מ cheapo ערך אחד. שני מחשבים עם מערכת הפעלה Vista ו-PC של המכללה להריץ XP המקל עובד בסדר גמור של אחרים Vista ו מכללת מחשבי PC עם זה רק התקנת USB Mass Storage וכו ', אבל אז theres PC שלי ... הישן שלי מקל USB המשמש לעבודה זה דבר אחד אבל החדש doesn't? ive ניסו משבצות USB שונים. Im משתמש A8v mobo ואת אחי משתמש a8v מפואר. בכל פעם שאני תקע את דבר זה בא עם נמצאה חומרה חדשה (חיפוש אוטומטי) (שאל מאוחר יותר) (dont שאל אותי שוב) זה מחפש את מנהלי ההתקן עבור המחשב האישי, Windows Update ו אז בסופו של דבר זה פשוט לא מצליח ... לא ממש בטוח מה לעזאזל היא הסיבה: ( ------------------------- התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1) אין מנהל ההתקן עבור ההתקן שנבחר נוספים בחר או רכיב. כדי להתקין את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקן מחדש את מנהל ההתקן. -------------------------- מישהו יודע סיבה או לתקן או כל מידע? : D תודה ... אני שונא בעיות אקראי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי שהוא אומר שם זה לא מוגדר כראוי כלומר שלה לא מותקן כראוי האם ניסית את זה מחדש? אם לא אולי תנסה חיפוש של Google עבור הנהגים ולראות אם זה עושה את העבודה?
|
| |||
| |||
| פקוק מצלמה לתוך USB קודמות והיא didn't העבודה, עשו אותו מקל זיכרון USB שטויות. פקוק אותו לתוך אחיי PC כמעט זהה, וזה עובד מיד. Im ניחוש כי לוח האם הוא דפוק, כמו לכל הרגילים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר היו בעיות דומות בעבר.