![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, aš neseniai nusipirkau nauja 1GB USB Stick nuo ebuyer cheapo vertė vienas. Abiejuose kompiuteriuose veikia Vista ir Kolegijos PC paleisti XP Stick works fine kitų Vista PC ir kolegijų kompiuteriai su juo tiesiog įdiegti USB Mass Storage tt, bet tada Theres mano kompiuteryje ... mano senas USB Stick naudojami dirbti šioje dalykas, bet nauja doesnt? IVE bandė skirtingus usb lizdus. Im naudojant A8v MOBO ir mano brolis naudojasi a8v Deluxe. Everytime i plug dalykas ji ateina prie Found New Hardware (paieška Auto) (prašome vėliau) (dont neklausti) ieško vairuotojų PC, Windows Update "ir galų gale jis tiesiog nesugeba ... ne visai tikras, kas po velnių priežastis: ( ------------------------- Šis įrenginys nėra tinkamai sukonfigūruotas. (Kodas 1) Nėra vairuotojo pasirinktas įtaisas nustatytą informaciją arba elementas. Norėdami įdiegti šį įrenginių tvarkykles, spustelėkite Iš naujo įdiekite tvarkyklę. -------------------------- kas nors žino priežastį ar nustatyti ar informacijos? : D Ačiū ... I hate atsitiktinių problemų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jis sako, kad jos nebuvo tinkamai sukonfigūruotas, ty jos nėra tinkamai įrengti, kad jūs bandėte įdiegti ją? Jei ne, gal bandyti Google Search vairuotojams ir patikrinti, ar tai nėra triukas?
|
| |||
| |||
| prijungti kamerą į USB anksčiau ir ji didnt darbą, padarė tą patį USB atmintinę šūdas. Prijungti jį į savo brolių PC beveik vienodos, ir dirbo iš karto. Im guessing kad Portatiles Przyśrubowany, kaip per įprastą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau panašių problemų anksčiau.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ne darbo Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23 spalis 2009 09:45 |
| Memory Stick neveikia | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19 vasaris 2009 15:02 |
| Memory stick bloką? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18 rugsėjis 2008 17:14 |
| Atminties kortelė USB & Vista | elanorbreton | Drives & Removable Media | 4 | Gegužė 19, 2008 02:03 |
| Naujas "Memory Stick"! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 15:49 |
| Temos įrankiai | |
| |